Horizon Capital продав свою частку в Ергопак компанії Sarantis

14 Травня 2018 р

З часу інвестиції Horizon Capital, виручка Ергопак зросла більш ніж у 15 разів у гривневому еквіваленті. Компанія розширила виробничі потужності в Україні та модернізувала процес збору та переробки сировини. Разом із засновниками Ергопак Андрієм Осиповим та Андрієм Фаюрою, Horizon Capital відіграла важливу роль у розвитку компанії, розширенні та зміцненні управлінської команди та переорієнтації експорту на європейські ринки. Horizon Capital впровадила сучасні стандарти корпоративного управління, сприяла створенню незалежної Ради директорів та залученню фінансування Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Олена Кошарна, Засновник та Головний виконавчий директор компанії Horizon Capital, зазначила: «Ми вітаємо наших партнерів-акціонерів та талановиту команду компанії Ергопак за лідерство, операційну досконалість та впевнене розширення експорту, який забезпечує більш ніж 40% загального обсягу продажів. Ми твердо віримо, що далекоглядні українські виробники, які використовують можливості розширення виробництва, користуються перевагами конкурентної собівартості, інвестують в нові технології та продукти, а також змінюють фокус із традиційних на західні експортні ринки, отримають значну винагороду за всі зусилля. Ергопак здійснив це, і наразі залучив авторитетного європейського стратегічного інвестора в Україну. Це перша компанія сектору FMCG із Західної Європи, яка вийшла на український ринок за останні 10 років. Ми вітаємо Sarantis і впевнені, що вони здобудуть для Компанії ще більше перемог».

Костянтин Магалецький, партнер Horizon Capital, додав: «Ця транзакція забезпечує Sarantis міцною базою для зростання продажів на ринках СНД та ЦСЄ та доступом експортних ринків більш ніж 25 країн світу. Протягом періоду інвестиції Horizon Capital сприяла надзвичайному розвитку компанії Ергопак. Ми впевнені, що Ергопак досягне успіхів і в подальшому зростанні».

Horizon Capital є провідною інвестиційною компанією в Україні, яка управляє чотирма фондами прямих інвестицій (більше 40 інституціональних інвесторів) з активами понад 750 мільйонів доларів, та має більше 25 років інвестиційного досвіду в регіоні. Horizon Capital є активним інвестором та підтримує підприємців – візіонерів, які трансформують бізнес середовище в Україні та регіоні. Наша інвестиційна стратегія фокусується на експорто – орієнтованих компаніях та окремих лідерах внутрішнього ринку у швидкозростаючих секторах економіки, включаючи ІТ, легку та харчову промисловість, сільське господарство, електронну комерцію та фармацевтичну промисловість. Ми відомі своєю відданістю принципам прозорості, корпоративного управління, сприяння зростанню вартості компаній та успішними виходами з інвестицій.

 

ЗА ДОДАТКОВОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО:

  • Тетяни Беги
  • Менеджера із зв’язків з інвесторами
  • Horizon Capital
  • +380 44 490 5580
  • [email protected]
Головна

Приєднайся до нас

Якщо Ви зацікавлені бути частиною команди Horizon Capital, надішліть своє резюме на: [email protected]